carmentutic

DEVOTE

Kategori: General

Stockholm

Kategori: General

Efter en kort (tiden gick så sjukt fort) dag i Stockholm med Amanda, Josefin & Julia så är jag äntligen hemma! Går ekonomi, då ska jag fan i mig tänka ekonomiskt.... Haha. Köpte ett par skor på rean, armbandet jag pratat om och en bodymist från Hollister. Alltså, första gången i hela mitt liv jag inte köpte kläder. Helt sjukt. Allt var ju snyggaste någonsin, men orkade inte bry mig, och min prioritering var SKOR. Ändå är man pank för maten, resan osv är så himla dyrt... Kul:P Okej helt pank är jag inte faktiskt.
 
Har börjat om på OTH ännu en gång så nu ska jag tjilla med det. x

I could buy a fast car but not even an airplane could seem to get me out of here

Kategori: General


Stannade hemma från skolan idag för medicinen har fuckat upp mig helt. Mådde inge bra alls och kunde ändå inte gå vilket som eftersom jag sträckt min fina skinka haha lol. Läst ca 70 sidor i Justins bok och bara försökt koppla av med skönaste musiken. Älskar att bara försvinna till musikens värld där jag hör hemma. I morgon taggar jag Stockholm stad med några fina vänner! x

Happiness depends upon ourselves

Kategori: General

För på botten vill ju ingen va'

Kategori: General

 
Simma eller sjunk du väljer själv, har du det tungt; du väljer själv
Bara kasta sig ut i livets hav någon gång min vän.
Börja simmar eller sjunk
För ingen håller din hand när stormen river upp ditt hav
Börja simma eller sjunk
För ingen tar i din skam nu när fogden rensar allt du har
Börja simma eller sjunk
För ingen vet ju ditt namn om du gömmer dig i ett skal
Börja simma eller sjunk
För du har bara en chans och på botten vill ju ingen va'
 

ASDFGHJKL

Kategori: General

JAG HAR DEN I MINA HÄNDEEEER. Okej nu tjillar vi. Äntligen fick jag min försenade nya bok! Bitches hating on him cause he started out here locally, haters gonna hate osv. Nu ska jag börja dregglandet :] 

När lektionerna börjar spåra....

Kategori: General

What's going on in that messy little mind of yours

Kategori: General

Bild från skolavslutningen i nian
Känner mig helt upp och ner vänd. Har hetsat sönder över att jag alltid är så jävla pantad. Att jag är så jävla
sämst i skolan och verkligen är trög. Borde klassas som förståndshandikappad. Sitter och läser en sjukt
olämplig bok för mig, just nu. Men det är skolarbete and it needs to be done. Mina sömntabletter har slutat
fungera typ och jag vet inte vad jag borde göra. Ringa och fråga vafan det är för fel nu, eller om jag borde avvakta. Tänker inte gå in mer än så på det där. Känner bara att jag vill upp, upp och iväg. Ni vet när man flyger, när man liksom varken är död eller levande, varken på jorden eller i rymden. När man bara är liksom, mittemellan. Någonstans fast ändå ingenstans? Känner lite sådär just nu. Vill bara vara någonstans men ingenstans. Vill bara ta en paus, vill bara få sova, vill bara få ta det lugnt, vill bara få springa. Springa, det vill jag, fan. Vill springa så långt jag bara kan utan att stanna. Springa tills bena åker av och andan inte klarar av all upphetsning. 
 
Har ni någonsin tänkt på att du kan sätta på dig kläder och skor, och typ, bara börja gå härifrån? Bara börja gå liksom. Just keep walking. Liksom, bara dra någonstans. Lämna den här platsen och hamna på något helt annat ställe. Det är helt sjukt. Alltså man kan med sina egna ben bara lämna den här staden och aldrig komma tillbaka... Enough med alla thoughts nu. Åter till den olämpliga boken.

Stockholm - Östermalm

Kategori: General

Nu blev det sjukt många bilder och en enda röra kanske, men vad jag gör just nu är att kolla bostäder . Har rast och jag är så himlarns intresserad av bostäder, speciellt drömbostäder! Igår satt jag och kolla in sjukaste fastigheterna över hela USA, mestadels över Kalifornien, och idag ville jag visa er den här grymt underbart härliga, häftiga och sjukt coola lägenheten för 33 000 0000riksdaler på Östermalm i Stockholm. Och bästa av allt... Det är en takvåning!!! Kan ju inte bli bättre!
 
Fakta:
Boarea: 307 m²
Antal rum: 4 rum
Avgift/månad: 1 569 kr/mån
Pris/m²: 107 492 kr/m²

I fly like paper and get high like planes

Kategori: General

Bjuder på dessa bilder och bästa Dappy med Rockstar. Så grym låt! För er som tänker trycka på play knappen, så är det här en låt man fångas av direkt i början, så spola inte fram!! Nu måste jag kila till skolan. x

(!!!!!)

Kategori: General

ohmygod övningskörningen med pappa gick så jävla bra idag och körde hela vägen från big inn, hem för första gången!!! fan vad ballt!! BEASTMODE

practice

Kategori: General

Drar på träning nu, typ. Kul att de korta av träningen från tre timmar, till bara en och en halv... Jaja. x

nitarmband

Kategori: General

Så galet snyggt!! Måste införskaffa mig ett.
 
 

old times

Kategori: General

the beanie and the beat

Kategori: General

Drar iväg nu för lite kvällsmat ute med Hanna & Linnea. Inget smink and I really like it that way today. Nu måste jag kila, puss!

Oreo ice cream

Kategori: General

Har äntligen fått smaka glassen jag längtat efter! Blev en besvikelse. Trodde den skulle vara mycket godare men det var inget speciellt liksom... Jaja nu ska jag, förhoppningsvis komma iväg till slottspraktiken, annars tar jag det i morgon. Sov jätte dåligt i natt så är jätte trött. Ikväll blir det utekäk med Linnea och Hanna! Supermys. x

the weeknd & kirko bangz

Kategori: General

Två låtar jag aldrigaldrigaldrigaldrigaldrig förstår ni mig? ALDRIGGGGGGG tröttnar på! När man lyssnat på samma  låt dag efter dag i flera månader, då har en artist lyckats real good. Allvarligt, bästaaaaaaaa

five more miles 'til the road runs out

Kategori: General

Alltså det är bara mig sånt här händer ärligt haha. Skulle pierca övre delen av örat idag på lunchen, så vi drog till stan och första stället vi skulle till har stängt igen. Drar till nästan ställe - stängt igen. Drar till tredje stället, tar en förmögenhet för ett hål i örat. Fjärde stället, tar 800 spänn. Mjo okej. Fint.
 
Bästa tanten idag också som kommer till hemköp idag, letar efter senap i frysen, och blomkål vid godiset<3 åh gulligaste haha! Sprungit 3km idag och tränat två timmar direkt efter. I'm pretty tired now and I'm out.

probably the sexiest teen motherfucker alive in this world.

Kategori: General

Jag växte upp här, tog mitt första steg här, sa mitt första ord, och gatan blev min bror

Kategori: General

Skolfoto dag 2 typ. Orkar inte att jag och Elin slänger ner oss på backen för att slippa behöva vara med, och känner oss stengrymma för att vi lyckades bra, sen står läraren till vänster och kollar på oss som om vi är helt pantade:P. Tror jag såg Ison i min mattebok idag, haha tjill! Okej det var inte han men det var en kille som va hur lik som helst... Över till läxorna nu! 
 

my shoes

Kategori: General



BADASS

Kategori: General

ÅH HERRE 

UCA

Kategori: General

Hittade just den här videon i mina favoriter på youtube. Vi var fan bra med tanke på att de flesta inte gått i cheer förut. 

ortens favoriter

Kategori: General

Oldie but still a goldie
Hängde med Amanda, HP & Filip igår innan jag drog till Mickes crib där några från min klass var. Skulle egentligen bara varit hemma för jag mådde mad sämst, huvudet bara dunka osv och mina planer var donkenhäng med gamla 9Bare, men jag mådde lite bättre några timmar senare och tvingade ut mig ändå!
 
Idag har jag bara softat och övningskört med pappa. Har äntligen fått mitt körkortstillstånd osv nu. Tog en jävla tid att fåre alltså. Är fortfarande helt hes, alltså är jag fortfarande förkyld vilket betyder no träning and it's driving me cräääzy!!! Skickade in lite läxor på its, duktiga jaaag! Nu njuter jag av den svenska rappmusiken som har blivit så sjukt grym det här året. Checka in en lista jag kirra ihop lite snabbt nyss HÄR

Quality time with my lovely mom

Kategori: General

Hej vänner! Introducing my new friends. Vad tycks? De är väl rätt goda och snälla? Haha orkaaaaa. Sjuk, mår dåligt och dagen har gjort mig helt sne men har skrattat igenom den ändå med mina knäppa! Just had a little quality time with my mom. Fina duu! Provade på half baked för första gången (brukar ta annan ben&jerry's annars) den var inte alls så god som alla tjuter om och råkade ta chocolate oreos istället för vanilj... Äsch blev bra ändå! Nu ska jag leta efter någon bra film. Hoppas ni får en en bra fredag! 

skolfoto

Kategori: General


Såhär är jag fixad för skolfotot idag. Vaknar tidigt som fan för jag inte vet vilken tid fotograferingen är, och självklart så är den klockan ett. Förstå vad onödigt att fixa sig på morgonen då? Nu kommer sminket vara helt ofräscht tills vi fotograferas........ uschblähejs nu ska jag ha matte. Kan knappt prata idag av halsont och är pretty hes! x

this is really beautiful.

Kategori: General

I love it how some people can for once just stop caring about who's singing it, and be real for a few minutes and think that "It's all about the music". Let it be that way. Because we all know, that at the end of the day, it's all about The music.

mina fancypants

Kategori: General

First, you think the worst is a broken heart but what's gonna kill you is the second part. And the third, is when your world splits down the middle and fourth, you see them out with someone else, and the sixth, is when you admit you may have fucked up a little Hade mina swaggiepants (tights egentligen) idag och en vit stickad tröja. Mår så jävla dåligt i halsen. Har sjukt ont på ett annat sätt än vad jag brukar ha. Känns som att jag kommer få halsfluss eller något... Imorgon taggar vi skolfoto, usch. 

"Stora planer för Sparks"

Kategori: General

Känns verkligen tråkigt att planerna, och tankarna blev så mycket större än verkligheten. Men vi önskar ett nytt lyckat år till minisarna, ett fett lycka till!!

word

Kategori: General

Dear Lord

Kategori: General

Åh herre min skapare, herrejävlar, herrejisses oh fuck vad äckligt det var med proteinpulver(!!!). Köpte det nyss, för träningen oså, eftersom jag inte äter kött. Alltså jag kommer aldrig kunna svälja det där igen. Smakade som, ugh vill inte behöva tänka tillbaka på smaken ens! För övrigt så har jag suttit och kollat på den här filmen. Helt galet vad sjuk värld vi lever i. Men mina tankar är ändå mer lutade åt värre saker i världen än det här. Nu måste jag göra läxor. x

Give me this jacket and these shoes please

Kategori: General

själen av en vän

Kategori: General


Mår dåligt. Är så himla stressad men samtidigt försöker jag ändå hålla mig lugn. Har aldrig i hela mitt liv haft såhär mycket med skolan. Alltså vi har läxor i varenda jävla ämne. Ni anar inte hur tungt det är. Jag hinner knappt träna, och det behöver jag för att kunna slappna av. Jag hinner inte ens lyssna på musik känns det som. Jag har nog allvarligt ett ticks för att lyssna på musik, blir helt knäpp om jag inte lyssnar på musik. Får typ ryckningar, menar det! Helt sjukt. Alltså jag hinner ingenting längre. Hinner knappt andas. Sitter och lyssnar på musik nu litegrann för att slappna av, och få nya krafter för en sjukt massa uppsatser som ska skrivas. Hoppas ni mår bra iaf! Vi hörs senarex

Välkommen till mina områden

Kategori: General









sober

Kategori: General

Godmorgon världen, godmorgon läsare och även godmorgon 12EK! Sitter i skolan just nu och har mentortid. Ska alldeles strax ha matte. Hoppas jag kommer förstå något denna lektion haha... Såhär ser jag ut idag. Fick plötsligt väldigt bråttom till skolan men jag hann i tid i allafall. Nu måste jag jobba, kram!

98

Kategori: Myself


Har precis kämpat klart med matten tillsammans med min underbara pappa i en och en halv timme. Tackar far min för han åtminstone försöker förklara, och tänka ut hur man gör med mig! Det är så att han kan räkna ut allt i huvudet, på det sättet han lärde sig i Bosnien. Men Sverige vänder tydligen på allting enligt honom, så då blir det svårt att förklara hur de gjorde i Bosnien! Men tror vi lyckades pretty good. Nu lyssnar jag på musik och taggar för en ny skolvecka! Hoppas ni haft en bra dag som jag! x

I heard you living life like you should, you say you never had it so good

Kategori: General

Okej JÄVLAR rent ut sagt(!!) vad ni läsare bomba på igår och även idag? Herrejisses vad ni strömmade in helt plötsligt! Är helt chockad, vilken härlig känsla. Anyway så har vi dagens shopping här ovanför. Har precis ätit och kommit hem från träningen. Första thaimaten sen innan Kroatien! Känns bra. Nu är jag bra himla mätt! Dags för en dusch och sen timmes matte. x

Dop

Kategori: General


Det här inlägget skulle ha dykt upp innan jag drog till dopet, och dvs även innan det släpptes en jävla bomb mitt utanför, en jordbävning uppstod och världens spontana orkan utanför mitt hem!? Okej, allt motsvarar åskan bara. Men det kändes så, alltså jag vet inte hur det blev för er men hela mitt golv inne på rummet skakade. Sjukaste jag varit med om typ? Känns tungt att jag verkligen inte har något ställe inne på rummet som jag kan ställa kameran på och ta ordentliga bilder men jaja. NU måste jag sova! Ska upp tidigt i morgon. x

"Your opinion is irrelevant because fuck you"

Kategori: General

Kan ni tänka er att jag gjorde frukost bara för att ha något att blogga om? Det var som fan, jag och frukost går annars inte riktigt ihop. Men den sitter fint i magen nu! Ska på dop lite senare idag, och sen om jag hinner så ska jag träna. Har massvis med läxor att ta itu med också. Jag som ville ha en lugn helg, istället är den fullpackad... Jaja:) x
 

Not everyone who wander are lost

Kategori: General

Some people in this world get born, they grow up and as they grow up, they get to spend time with the ones they love the most, and the ones that loves them back just as much. But nobody really promised us a tomorrow, a healthy life, happiness or anything we could possibly dream of. I believe that some people are born to change the world, or at least make it a better and a happier place, and that some people get born just to exist. To just be here. Walking around the streets looking at people but they're looking right through you. Like a ghost. I believe that some poeple are meant to be here, and together. And I believe that some people are meant to die alone. Some might believe that if you're getting looked through everyday, there will be this one person who will look at you for the first time, and be different for not looking through you like everybody else. I believe that some people, just aren't the angels God wants or even the devil that Satan needs. I believe that for some reason, we all don't really belong here, while a very small part of me keeps believing that maybe we do have a reason after all. We just need to open our eyes and stay awake. But what do I know? I'm just a believer. That's all. I overthink a lot.

.

Kategori: General



Macbook Air

Kategori: General


Ny bebiiis! Åh helt underbart att äntligen ha egen dator igen. Alltså det är så himla sjukt att man gått från gamla skolböcker och krittavlor till egna datorer från skolan. GAL1. Tänkte dra på träningen idag men jag är så sjukt trött, och hungrig. Mamma kommer snart hem med mat(!!). Hinner heller inte med första cheerleading träningen idag för jag har alldeles för mycket skolarbete. Vafan har jag facebook uppe för? Äsch. Ska ta och köra igång med arbetet nu.
Just ja, snart lanseras även iphone 5! Den ser grym ut. Apple börjar faktiskt ta iväg mig till deras värld känner jag... Usch vill verkligen ha en iphone nu. ÄLSKAR min galaxyS2 till döden, det gör jag! Men eftersom iphones är så fruktansvärt populära och verkligen alla har en så känns det lättare att ha en sån med tanke på att jag har macdatorer också osv. Slutdrömt, peace

"Just breathe"

Kategori: General

Ni tänker säkert "Åh en bild där carmen har fun och åker skateboard" men jag, alltså jag ser allt så himla annorlunda. Jag ser en väg, en lång väg. Hur lång är den? Vart slutar den, när slutar den? Vart kommer vägen att ta mig? Kommer jag klara av hela vägen ut och ner, eller kommer jag krascha mitt i? Kommer det komma moln halvvägs, dunder och blixtrar eller kommer solen skina hela vägen till mållinjen? Tänk om jag snubblar vid mållinjen? Jag ställer mig på skateboarden och tänker, "what a hell of a ride this is going to be! But what if I trip? What if I fall and no one can catch me. And if I can't catch myself, then who will?" Alltså jag tänker så jävla mycket. Jag ser mig stå på en skateboard åkandes ner för en lång väg. Men vart fan tar jag vägen någonstans? Vad är det som händer, har hänt och kommer att hända? 
 
Vilka färger ser jag, är det glada eller sorgsna, hur ska jag ta mig fram, hur ska jag åka hela vägen ner? HUR. Alltså listan är så himla lång så ni anar inte. Brukar aldrig vilja uttrycka mig på något negativt sätt alls inför andra, dvs bloggen. Men alltså, jag känner att skateboarden tappade hjulen och att jag inte kom hela vägen nerför den oerhört branta backen jag får se i mitt huvud. Att allting bara BAM. Dog. Det är en lång väg, och om man snubblar är det bara att vara stark, ställa sig upp och gå igen. Men från my point of view, tänk om man förlorar sina ben på något sätt om man tänker just i denna bild. Ska jag krypa nerför backen, eller stanna kvar? Det blir att man stannar kvar. Att krypa kommer inte gå här. Ska jag rulla? Då tappar jag koncentrationen, blir yr och allt kommer snurra. Hela världen blir uppochner istället. Hela backen är den längsta jag sett, men så himla kort på en och samma gång. Det värsta av allt är, den här backen går nedåt, inte uppåt.
 

Men får helt enkelt ta tag i kragen jag inte har och ta babysteps. Enda problemet där är att babysteps är försmå och då halkar man efter. Som en nybörjare i skridskor på hal is som ska köra uppvärmning ett varv runt planen. Skitsamma, blicka framåt - huvudet högt - fall inte - håll fötterna på jorden - hjulen åtskruvna ordentligt - tankarna på rätt ställe - blicka framåt framåt framåt - stanna inte i samma spår. Ta det lättare spåret eller vänd dig om och bara va. Gå bakåt, framåt, sidan, andra sidan - stanna bara inte kvar på samma jävla ställe, men dra åt handbromsen och lägg växeln i neutralt läge så du varken flyger fram om du inte håller i kopplingen, eller flyger nedåt för den lutande backen så du drar åt helvete. "Just breathe". 

030912

Kategori: General

Mina ögon var som två vattenmeloner idag när jag var tvungen att vakna halv fyra för att sedan stanna vaken till klockan åtta. kul att man hann sova ungefär fyra timmar på två dygn osv:). Kom hem och la mig igen mådde inge bra så skippade skolan. Drog och köpte this för att ladda upp inför imorgon men ballerinan var allvarligt äckligaste haha så vidriga. Mår illa nu uschusch.
 
* Det där med balsammetoden har dock inte fungerat något bättre för mig. Men jag fuskar och plattar håret lite ibland och använder hårspray eller värmeskydd som säkert inte är godkända av balsammetoden. Men annars funkar det jätte bra att tvätta håret och så! Blir fortfarande minst lika rent som när man använde shampoo. CU

EAGLEEEEEEE

Kategori: General

Bästa Elin gjorde hela min dag i fredags när hon lät mig få göra EAGLEEEE. hahahaha världens bästa! 

Rough night

Kategori: General

Dagen var wonderful och på kvällen blev det att vi ekonomer börja med fullt ös och sluta som medvetslös. Okej, nej. Men vissa kanske. Äsch det är så vi kör vafan! Helt seg i huvudet för jag inte sovit något #insomniac ska ta och göra något med mitt liv nu känner jag. #sundayfunday, typ? Nej kanske inte. Läxor vare ja. x

true words

Kategori: Quotes&Gifs