carmentutic

Vi tackar för oss

Kategori: General

Det är bara några få timar kvar av årett och vi tackar för ossss. Mitt sista inlägg år 2011!! Underbara läsare och underbarra vänner. Ha en god fortsättning och ett goddtt nytt jävlaaaa år!!!

Ville bara säga att....

Kategori: General

ADDE LÄRDE MIG PRECIS BUSVISSLA!!!!!!!!! FUCK YES.
Har alltid velat kunna göra det! Faaaasen vad swag,
nu är mitt år gjort!!! FETT

Litegrann om 2011

Kategori: General

Träffade underbara Alisa och fick en ny nära vän

Jobbigaste någonsin, men tog farväl till Sparks, som alla andra.

Mitt liv som cheerleader tog sitt slut

Besökte en sjukt underbar stad, Rovinj i Kroatien

Klassresa - Åkte till Göteborg för första gången

Åkte det dära jävlarns göteborgshjulet - Äckligt som faaaan!!! Så högt men ändå häftig upplevelse

Efter flera timmars väntan i spöregn träffade jag äntligen ingen annan men självaste Newkid!!
Underbart roliga sommardagar med härliga vänner
Grymt knasiga skoldagar med en grym klass
Jääävlarns många donkenhäng med underbara vänner!
Besökte Stockholm för första gången (Första var på min födelsedag 18 April). Har vart i Stockholm bara som liten men inte vad jag minns
Träffade två Stockholmsvänner i somras för andra gången
-
Nu orkar jag inte lägga ut mer, men tack för det här året alla underbara, både ni som kommit och stannat i mitt liv och även ni som kommit och försvunnit ur det.
Tänkte att jag kör på och berättar lite om hur året har varit. Har vart ett sånt jävla grymt år men samtidigt ett bra jävla skitår, men alla har sina ups and downs. Lärt känna en hel del nya människor och då menar jag verkligen en hel del! Umgåtts med nya, gjort en hel del sjuka saker. Både bra och dåliga och lärt på så himla mycket nytt!! Sena utekvällar, underbara människor, partajat som en idiot och allt möjligt! Det har vart ett riktigt lärorikt år för mig. Tagit mig ut på så många och sjuka äventyr, fått gått igenom jävligt mycket men all skit har gjort mig så himla mycket starkare! Jag hoppas verkligen att 2012 kommer bli ett grymt år för det ser jag fram emot. Ny skola, nya människor på nytt. Men kommer även att verkligen sakna min underbara klass 9B♥.


- Har faktiskt inte så himla mycket mer att säga, för allt är bara minnen nu men det är dags att skapa ett nytt grymt år med ännu bättre minnen! Hoppas ni alla får ett otroligt nytt år för alla förtjänar en ny start med nya chanser och förändringar. Tackar för mig för det här året och så ses vi 2012!! Kommer slänga in något mer sista inlägg senare när Linn har kommit hit. pussss alla underbara&fina!

Them hoes follow like twitter

Kategori: General

Fixat godis, cider yummieeeeeeee osv. Skulle shotat också men palla get drunk:p. Skulle bara sovit bort nyår egentligen, men ska försöka att ha roligt för min brors skull. Vill att han ska se att jag faktiskt är stark nog och mår bra ändå. Så som sagt kommer Linn hit senare och sen kanske vi träffar några osv. Man vet aldrig hur mina kvällar slutar.... hehe. Slänger in något inlägg senare också. pussssss

Älskade bror, du är saknad.

Kategori: General

Som många kanske inte vet... Eller vet folk? Jag vetefan. Men jag har en bror som dog förut på nyår. Så ville bara tillägna det här inlägget till min älskade bror Bruno. Vet att allting hade vart så jävla mycket bättre om du fanns här bland oss idag istället för att titta ner på oss från himlen där ovan. Om jag hade en enda önskan i livet skulle jag önska att du kom tillbaka till oss. Så jävla hårt är det ibland utan dig med allt skit vi fått gå igenom, men vi är så jävla fucking starka som klarar oss igenom allting så himla bra. Hoppas du ser att jag är bosatt med världens bästa familj och att jag är så himla tacksam för allting jag har, för att jag har ett underbart hem med en så himla underbar familj. Skulle jag förlora en enda till i min familj skulle jag på riktigt dö. För jag skulle inte klara av det. Har vart nära på att förlora en familjemedlem till så himla många gånger och det dödar mig verkligen. Men vetu? Jag har lärt mig att man ska vara stark. För svag tar dig ingenstans här i livet. Ändå fortsätter jag ställa mig frågan, varför var inte du stark nog och stannade kvar hos oss på jorden? Jag behöver dig verkligen, men tydligen så var det för mycket begärt. Hoppas du på något sätt ser ner på mig nu och ser tårarna som rinner varje fucking dag innan nyår, tårarna som blir till floder varje kväll och floderna som rinner som ett vattenfall när jag skriver det här exakt nu. Vill bara att du ska veta att du är så himla saknad. Grattis på födelsedagen älskade och saknade broder, 23 hela bast. Duuu är bäst och jag kommer föralltid att minnas dig. Jag älskar dig, hoppas du har det bättre än bäst i himlen.

Sista datorkvällen år 2011

Kategori: Quotes&Gifs

Sitter här med sjukaste sällskapet i skype, adde och wille är så jävla hypade och störda så jag finner inga ord. hahahaha! Nyår idag, spenderas med linn och delvis adde tror jag. Pallar inga fjorrefester det här året med tanke på kaozen från åren innan. Så kör på med något lugnare i år.

SO SICK

Kategori: Music

Där har ni min partylista, inte
klar än men där har ni en del
grymma låtar! Kom ihåg att
trycka på "added" så ser ni
de senast tillagda ;-)
NJUT PÅ

omg jag lollar på mig hahahaha:PPPPPP

Kategori: Quotes&Gifs

Liv osv

Kategori: General

haha dööööör

Do the pretty girl rock

Kategori: Quotes&Gifs

boom, boom, pow
Bjussar tre låtar, want some songs? Carmen bjuder:p. Vaknade sådär kvar över ett, börjar vakna runt tolv, ett tiden varje dag nu. Inte braaa. Känns som att jag missar hela dagen ju! Idag då jävlar ska jag pallra arslet ner till gymmet rent ut sagt och köra hårt. Försöker bara hitta en gymkååmpiz för det är aptråkigt och köra själv. Men alla är så lata och kör inte på samma gym som mig... -Life goes on peace fellas.

Trust needs to be earned

Kategori: General

Kollat på Due date (störtskön rulle, rekomenderas starkt!!!) flygit, flätat ihop vårt hår har vi också gjort. Haha alltid lika störda osvosv.

GET OVER IT.

Kategori: Inspiration

Du borde skämmas idiot

Kategori: General

Här sitter man och pushar hårt för ett resultat av bra arbete, sen får man vänner till hatare. Sram te bilo alisa hoppas du ruttnar i ett bananskal och blir uppäten av en burrito, sen nerskiten av en apdase.
oseriösasåniveeeet

I know you wanna leave this place so bad

Kategori: General


Fyllt på med te, duschat, städat, dragit en sväng på stan med Frida och snart kommer Linn hit. Blev inget gym idag heller... Fuck fitness:PPPP. Men imorgon då jävlar kör jag på!! Viktigaste av allt är att jag har te hemma. That's all that matters right now. Superviktigt liksom!!!

I miss the way your face lit up everytime when you saw me

Kategori: Inspiration

Hej bloggis! Sa precis hejdå till min bror för han åker till Sälen med folk och ska fira nyår där oså. Pappa drog precis till jobbet och mamma är redan där. Forever alone nurå </3. Nejrå, nu jääävlar ska vi dunka!! Skulle dragit till stan med Frida men vädret suger apdase så det blev inget. Får sitta och ruttna istället:))))). puss

Försökte verkligen

Kategori: General

Täckteöverfördetvarsåstökigt
Allvarligt, försökte verkligen att ta ner mina bieber posters för jag vill att mitt rum inte ska ha en jävla massa tusentals olika färger, det ser så barnsligt ut (rummet, inte bieber) men så fort jag tog ner en enda som satt på dörren, (har posters lite här och var) så började jag typ tjura inombords:(. Tänkte att ni kanske vill veta att jag iaf försökte utan framgång... Och för er som undrar är postrarna väldigt gamla. Inga nya bilder här inte!

The greatest pleasure in life is doing what people say you can't do.

Kategori: Quotes&Gifs

"Innan du dömmer mig, ta på dig mina skor.

Gå samma vägar som jag har gått.

Bearbeta förlusten av människor jag förlorat,

orka med alla känslor och händelser som jag erfarit,

snubbla på alla stenar som jag snubblat på.

Och när du rest dig upp, då kan du dömma mig efter mitt liv."

Juldesingen - borta

Kategori: General

Tagit bort juldesignen och gjort några små ändringar.
Kör på utan header för har inga idéer alls för en ny.
Tryck på F5 om ni inte ser någon skillnad.
(-:

Caffé latte

Kategori: General

Freeeeeeschbild
Jag glömde ta kort innan vi började äta men jag måste ju liksom ha en bild i ett inlägg annars blire kaozzzz. Drog en caffelatté idag pretty late. Minns inte om jag skrev det i förra inlägget men vaknade runt tolv av att adde ringer mig och börjar knasa runt som vanligt:)))), sen var jag tvungen att handle some stuff så tog tag i det också. Har ingenting mer att säga så drar av här. Pussss

Get over yourself.

Kategori: Outfits

Hej snyggingar! Orkar inte med att blogg.se ska försämra kvalitén så hårt. Men det är också en sak vi alla får ta dårå:-). Såhär ser jag ut idag. Nu måste jag fixa some stuff. -payce

What I bought in Stockholm

Kategori: Inspiration

Alltså haha, åh </3. Orkar inte att allting ser värsta stort ut också men det får ni väl ta.

dueduedueduedue

Kategori: General

Flåtföruslabildermenattspringaochtakortsamtidigtärintelätt.
Äntligen hemma! Skönt att få komma bort men ärligt talat, är det så jävla skönt att få komma hem till ministaden igen. Hittade bara tre tröjor och en bandeu, det var så himla kaosat hela dagen så man kom knappt förbi. Apdrygt och känslan man får när allting ALLTID ska vara slut i min storlek. Alltid bara L och XL o sånt där skit kvar. Apdaseeeee. Men känns skönt att fortfarande ha en sådär 6/700 kvar;). Nu vill jag bara typ, sova. Träffade även mina två stockholms homieees. Trevligt:PP. Kan lägga upp bild på kläderna imorgon. Är för död just nu. Avrundar här nurå.

På väg hem nu. Nästan iaf... Helt slut! Sk...

Kategori: General

20111227_173320_ (MMS)

På väg hem nu. Nästan iaf... Helt slut! Skriver sen pusss

I'm flying down your boulevard

Kategori: Myself

Passade på att ta lite egopics medan tönten fixar sig :pPppPp. Drar till tåget nu - payceeeee

Stockholmbrooo

Kategori: Outfits

cpbildmenhadebråttom:P
Skulle åkt till Stockholm för en kvart sen ungefär, men eftersom Ivana försov sig så får vi ta nästa tåg. Karlsson och Thordin tog tåget nu så vi får väl möta dem senare någonstans i Stockholm. Seeeen ska jag träffa min kära saknade Stockholmsbo. Var det någon som sa gryyymt?

When you smile, I smile.

Kategori: Music

I want to get to experience this so bad. It feels like no one in the entire world would like to experience this as much as I'd want to. I know there are people out there who want it just as much as I want it though, but seeing something so beautiful like this makes me cry. This is just too beautiful and not getting to see this live, it's like getting your dreams crashed in pieces. I love him so bad no words in the entire world could ever explain how proud I truly am for this boy, for his success and after all he has went through, I'm just so proud and happy for him. I swear nothing and no one in this entire world could ever replace him in my life. I wouldn't even give up on him, or stop believing in him and supporting him for the world - Never.

I dare you to be different, because normal is just so fucking boring, you know why? Because so many people out there struggle to be normal, to be like everybody else. Well guess what, fuck normal, fuck society, fuck being like everyone else.

Kategori: Myself

Bjuder på en halvgammal pedofilblicksbild. Ingenting har hänt idaag. Hoppas verkligen det blir stockholm imorrn för jag orkar inte sitta hemma en enda dag till och bara ruttna. Justja vet ni? Willy:s är det ENDAFUCKINGSTÄLLET som har det balsamet jag använder (Den röda sunsilk flaskan) och det är för långt dit. Mitt hår är äckligt som faan. Folk kommer tro jag har skabb i håret </3. - Aightzzz, peace.

.

Kategori: Quotes&Gifs

Got bored so I made this collage

Kategori: Inspiration

Seeing people change isn't what hurts. What hurts is remembering who they used to be

Kategori: Quotes&Gifs

Jävlaaar vad det blåste igårkväll helt sjukt! Tror det kommer bli en såndär ruttna sönder dag igen men imorgon (förhoppningsvis) då jävlar blire Stockholmdudeee.

ÄCKLIGASTEEE

Kategori: General

Åh fyfan vad äckligt att gå hem ensam tolv på natten genom stan där alla är fucked up och sen helt ensam andra halvan av vägen. Sen svarar ingen när man ringer </3. Är ensam hemma och jag tror jag dööööör nu. Men snackar med adde på skype nu så det är väl luuuuugnt. Ville bara meddela er att jag lever! - pusss

Bloggar med ipad2 swaaaag

Kategori: General

Hemma hos karlsson just nu med massa folk. Vi ska kolla skräckis osåååå.
Svar på tal; nej det är inte jag på bilden i förrförra inlägget. Bilden är ifrån weheartit :-)

Sometimes you have to forget the ones that forgot about you

Kategori: Quotes&Gifs

Do more of what makes you happy

Kategori: General

Tjena snyggisaar! Har verkligen ingenting att blogga om just nu. Dagarna går fort som fan, inte ok. Har verkligen aptråkigt och alla är typ, döda? Jaja hittar väl på något I hope. Käka nyss tårta, Jag.Hatar.Tårta.Euw.

They say real girls ain't never perfect, perfect girls ain't never real.

Kategori: Quotes&Gifs

Suttit och pratat med brodern min i över ca två timmar, dött av garv och bara haft det så jäävla nice
helt enkelt. Längesen man hade såna stunder med honom! Oh wait, vi har aldrig såna:P. Nu
tänker jag slå på tvn, (ska slå den skithårt) sen ska jag hit my bed. Våldsamt vare vaa?
Hoppas ni haft en gryyyym jul, nu är det riktiga julafton faktiskt. Så Merry christmas!
over and out suckerssss.

Congrats slut, he's yours.

Kategori: Myself

Glömde bort att säga att jag fick en morgonrock också:pPpPp. Nuuuuuså är julen över enligt mig, back to normal. Känner mig jävligt uttråkad. Ni som har mitt nummer/fb/skype, slå en signaaaal tack:).

Someday at christmas we'll see no hungry children and no empty hand

Kategori: General

Sådär! Då var allt öppnat. Ville verkligen inte ha någonting annat än pengar men mamma köpte tydligen något konstigt sminksätt ändå..... Tror hon inte riktigt förstått det där med "växt upp" xD :P. Fick även ett jätteeeee fint halsband med mitt namn på! Tack bästa mamma! Och 1500kr. (Resten ligger på kontot). Är på dåligt humör för mamma förbjöd mig att spela Justin's julskiva </3.
__________________________________________________________________________________________________________________________
Såg även nu att mitt tidsinställda inlägg från ca två, tre månader tillbaka är uppe nu. Kul att det är fel text osv hahahahahaah.

GOOOOOOOD JUL

Kategori: General

Ph: skillz that killz elleer?
Hoppas ni får en jätte trevlig julafton med massa kärlek
runtomkring er och härliga julklappar mina snygga läsare!
Vad fick ni i julklapp? Eller ni kanske inte öppnat dom än?
Vi öppnar våra efter lunchen ;-)

Merry christmas

Kategori: General

CHRISTMAS

Kategori:

It's the most beautiful time of the year, lights fill the streets spreading so much cheer. I should be playing in the winter snow. But I'mma be under the mistletoe. Everyone's gathering around the fire, chestnuts roasting like a hot July. I should be chillin' with my folks, I know. But I’mma be under the mistletoe. Word on the street santa's coming tonight, reindeer's flying in the sky so high. I should be making a list I know. But I’mma be under the mistletoe.

YOU GO GLEN COCO

Kategori: Inspiration

Låt oss inte glömma att han även har över en biljon sammanlagda visningar på sin youtube kanal.

Connie Talbot

Kategori: Music

Har bloggat om henne förut, förjäkla duktig är hon! Så himla gulligt skratt. Man blir så glad av henne hihi.

Make this dream the best I've ever known

Kategori: Myself

Vart ute i kylan ett bra tag och bara hängt med några homies. Kollar på en jätte söt video, tror jag dööör! Slänger in den i ett nytt inlägg :-).

Everything's gonna be alright

Kategori: Inspiration

Skönare kille får man ju leta efteer! Känner mig duktig som körde på ordentligt på gymmet och som åt sallad till lunch efteråt! Gryyyymt. Nu ska jag duscha och sen blir det stan.

Life’s too short to be sitting around miserable, people are gonna talk whether you doing bad or good

Kategori: Quotes&Gifs


Känns som att jag har så himla mycket att göra idag så jag vet inte ens vart jag ska börja. Taskigt läge, tror jag börjar städa nu så slipper mamma göra det sen när hon kommer hem (perfekta dottern elleer?) sen blir det ett gympass. And the rest of the day goes on. -pusss
  • Gymma
  • Städa
  • Träffa bästa
  • Fixa inför imorgon

I'm feeling cool and freeee

Kategori: Myself

Okej nu jävlar har jag försökt att ta en helt OK bild utan smink, och trött som softar i sängen. Men ibland får man bjuda på sig själv, köpa häst? carmen bjuder:P.
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Ville bara skriva att jag fått en sån jävla bra start på lovet så är väldigt förvånad.
Underbara vänner och dagar med full rulle igång, jul snart och efter jul drar jag och bästavän om inte flera andra också, iväg till Stockholm. Faaaasen vad jag älskar lov och allting just nu! Fattas bara en sak, but I'm better off without it I guess.

We keep it cozy

Kategori: General

Blev en runda på stan och en paus med en fika till slut! Chailatte in my heart :')
GISSA VAD JAG HITTA!? Hittade disney channel (<33333), MTV (!!!) och en massa andra swaggy kanaler på min TV. Fasen så coolt. Vem älskar inte disney channel? Nu kan jag äntligen kolla på Hannah Montana, Shake It Up och Wizards på Waverly place. Jag tycker faktiskt det är helt OK att fortfarande få titta på disney channel även som 15 åring. Liksom, det är ju skitcoolt!! Mitt lov blev just mycket bättre.

Abduction

Kategori: General

Innan jag drar vill jag bara tipsa om den här aaaaaaaaaaaaasgrymma filmen. verkligen sevärd!! NI MÅSTE SERIÖST SE DEN SÅ JÄVLA BRAAAAA. Ger den 10/10, verkligen!

Ingabilderosv

Kategori: General

Sitter här med Linn just nu, orkar inte direkt skriva om allt vi gjort men galet var det! Hon ska hem nu och snart så ska jag rulla mig till stan för en runda på stan igen med Emmeline. Hoppas ni får en gryyym torsdagskväll :-).

I'm just trying so hard to erase you from my life, just like you did with me.

Kategori: General

Jag vet att jag borde och skulle ha låtit dig gå för länge sen, men det är så svårt när du ger mig för höga förhoppningar, låter mig snubbla och sedan falla för hårt, och därefter bara lämna mig kvar där för jag inte var tillräckligt. För jag inte var allt du behövde, för jag inte gjorde dig lycklig. För att du hittade en annan som gjorde dig lyckligare. Du gav mig aldrig chansen att visa att jag kunde gjort dig så himla mycket lyckligare än någon annan någonsin kunde gjort. I tried to drown my sorrows but those bastards learned how to swim.
______________________________________________________________________________________________________________________________________
1&2 sköna låtaar.
Gonna hit town idag med Linn. Slänger in ett inlägg senare för nu måste jag komma igång med dagen.

Christmas shopping

Kategori: General

Haft en gryyym dag med Emmeline! Tack för dagen bästaduuu(-: hoppas även mina päron& bror kommer gilla julklapparna, annars jävlar. Letade som en galning efter sakerna fakiskt heheheheh. Efter nio timmar i Västerås är jag verkligen döslut. Tror jag tänker glo film nu eller något. pussss!

First things first

Kategori: Outfits

Eftersom jag precis skulle slänga in ett inlägg runt elva i morse så blev det inget då jag såg på klockan att jag hade tio minuter på mig tills tåget gick, fatta vilken panik däääär. Men jag hann! Turbo:p.
- Tack Alexandra för det gryyyymt fina julkortet jag fick hem i brevlådan! Vart skitglaaaad :')

Hemma om någon timma eller två. Skulle slä...

Kategori: General

20111221_182808 (MMS)

Hemma om någon timma eller två. Skulle slängt in ett inlägg innan jag åkte till västerås men glömde bort tiden så fick cykla som en jävla galning på tio minuter till tåget eheeeeh. Bloggar sen iaf. Puss

Lite gott till spanskan. Att kolla film på...

Kategori: General

20111215_132707 (MMS)

Lite gott till spanskan. Att kolla film på typ varje lektion kan ju helt klart vara det bästa!

I'm only one voice in a million, but you aint taking that from me

Kategori: Quotes&Gifs

Hey hoes and bros.
Uppe med tuppen är jag och snart drar jag mig till Västerås för julklappsshopping med Emmeline! Okay uppe med tuppen är jag väl inte riktigt men whatever. Paranormal activity sög daseeeee men det var mina homies som gjorde kvällen skitgryym. Nu vet ni det och mina ryck var inte de sköööönaste. Ska försöka moffa i mig någon frulle nu och sen fixa mig. Försöker uppdatera från mobilen sen med ett MMS inlägg! Ciao

Paranormal activity 3

Kategori: General

Sämst uppdatering, jag vet. Förlåt! Men har inte haft tid.
Drar nu och kollar Paranormal activity 3 med grabbarna, hoppas jag överlever. Ha ett gryyymt jullov kära läsare!

Har ingenting att blogga om

Kategori: General

Förstårintehurfolkkanvarasåjävlaäckligtfuckingfalskadööööööö
Snackar skype med två goa grubbsssss, drar sen till avslutningen.
Äntligen lov snaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart
kbye

+

Kategori: Quotes&Gifs

fyra sanningar

Kategori: General

  • Jag hatar kött och allt som har med mat från djur att göra, så jävlaaa vidrigt
  • Jag hatar nyår
  • SNART ÄR DET SOMMAR (typ).
  • Imorgon är det avslutning(!!!)

Smaka?:P

Kategori: General


Discipline is remembering what you want

Kategori: Outfits

två outfits. kommer ha den understa på mig imorrn för er som ville veta:PPPP.

lollar på mig

Kategori: Quotes&Gifs

tagenavadelisa
DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR

LIVIN' LIKE A BOSS

Kategori: Inspiration

Ph: weheartit

Pinsaaaaamt

Kategori: Quotes&Gifs

Ingabilderosv
Börjar med att jag halkar på arslet mitt i stan MITT I FUCKING VÄGEN på vägen till skolan. Det var bra mycket folk där också! Efter skolan på gymmet flyger mobilen åt helvete medan jag springer på löpbandet, kliver av och hämtar skiten och ska på löpbandet igen när den fortfarande är igång och ramlar nästan av löpbandsjäveln. Livet ibland alltså<3 Hällde även havregryn över hela köket :'). Way to go carmeño!

If you don't dream big, what's the point of dreaming? If you don't have faith, there's nothing worth believing.

Kategori: Quotes&Gifs

So what we get drunk
So what we smoke weed
We're just having fun
We don't care who sees
So what we go out
That's how it's supposed to be
Living young and wild and free

I just want to forget this whole thing ever even happened

Kategori: Quotes&Gifs

SO I PUT MY HANDS UP AND PLAY MY SONG NANANNANA MOVING MY HIPS LIKE YEAH NODDING MY HEAD LIKE YEAH.
Eller något sånt vaaaa? Slänger in ett onödigt inlägg för att bevisa att jag fortfarande lever efter en dötrist helg.

-

Kategori: General

OKay det där med halsen osv var tydligen bara något tillfälligt. Mår mycket bättre nu, skööönt.
Håller även på och avlider av brist på liv. Mjaaasåärehejdå.

Take what you want, steal my pride, build me up or cut me down to size. Shut me out but I'll just scream I'm only one voice in a million but you aint taking that from me

Kategori: Quotes&Gifs

Hola guapas y guapoooos
Värdelöst väder, har ont i halsen och var hur nära som helst på att spy alldeles nyss. Guess jag inte kan göra någonting idag heller, that's just greaaat. Men jag dunkar på med mucho musik som vanligt! Språkblandar'n däär:p.

så jävlaaa snygg outfit

Kategori: Inspiration

Btw, hur jävla skönt skulle det inte vara att tjilla på miami beach just nu?

I don't trust these bitcheeeees

Kategori: Myself

fuuuuuck snö
I then came down, came up, slow pitch, change up
Same hood, same style, same drank, same cup
He call me when he wanna hang I never call,
He knows what's up. Same page, same book
Different song, same hook. Every time his girl's
Trippin, he on the phone with the same crook
And every time I pull up he hit me with that same look

Fucka upp det är mitt andra namn

Kategori: Quotes&Gifs

Sådär! Nu har jag fixat julgranen all by myself, lyssnat på Justins julablum, dunkat musik i hela huset och även städat köket, hallen och mitt rum. Gryyym dotter två päron har. Döööööör ju inte bara lite när jag ser ögonen på den där tomten jag gjorde i typ ettan (tredje bilden). Aja ;-) - Skriver sen, pusss

Så jävlaaa bra

Kategori: Music

Det här ska ni DUNKA

There's a story that I was told, and I wanna tell the world before I get too old. I don't remember it, so let's december it and reassemble it

Kategori: General

Blev ingen stan eftersom det regnar så mycket och nu snöar det helt plötsligt? Om det inte har slutat. Orkar inte kolla:p. Brodern min har tagit sig en trip to Stockholm och spenderar hela helgen där så har tagit hans högtalare, bas osv och dunkar på som faaan. Skönare högtalarset finns inte!

If people are trying to bring you down it only means you're above them

Kategori: Quotes&Gifs

Sovaaa är typ överskattat eller har jag fel? Tror jag rullar stan sen med någon muy divertido person senareeee. Sommaren är saknad som fan. Tänk er att sitta på cypern nu och ba tjilla. Fyfaan! Har verkligen ingenting att blogga om. Granen ska förhoppningsvis upp sen också.

Sometimes I still wonder why it turned out the way it did

Kategori: Quotes&Gifs

Ord kan inte beskriva hur trött och sliten jag är. Bara två skoldagar kvar och ett matteprov. Sämst lärare som sätter matteprov åt oss efter att betygen är satta. Lyckades halvsova i två timmar, bättre än ingenting. Kommer förmodligen bara ligga hemma och dega idag. Är alldeles för trött för att göra någonting.

You sure you know what day it is?

Kategori: Quotes&Gifs

Anledningen till att jag stod med polisen osv

Kategori: General

Jag och Ebba såg för någon timma sedan en jävligt berusad/hög snubbe på typ 35 år utanför vår skola. Alla stod som idioter och typ ba glodde? Så tänkte att någon måste göra något. Så jag drog till honom och fråga om han behövde hjälp, om jag skulle fixa ambulans oså. (Han blödde väldigt mycket näsblod). Varje gång han försökte ställa sig upp och börja gå så ramla han och skrapa upp någonting. Och det rann så himla mycket blod och han slog i sig så sjukt mycket hela tiden. En lärare var också där men hon vägrade att ringa polisen och hjälpa honom? Så jag tog tag i saken och ringde polisen. Jävligt sega dom ska behöva vara med att skicka en polisbil/ambulans. Efter typ tjugo minuter kom polisen och hämta upp honom. Stört att ambulansen kommer när polisen redan hämtat upp snubben och sedan skriker "TJOHOOO" när vi säger åt dem i ambulansen att polisen redan hämtat upp honom? Aja. Gjorde iaf en god gärning idag:p.

Outfits

Kategori: Outfits

Har ingenstans att lägga mobilen så jag kan ta kort som andra normala människor istället för att stå och
ta kort mot spegeln hela tiden. Eller, har ju i hallen lite smått bra men där går alla runt och vill inte direkt
stå och posa inför hela familjen hehe:p. Klippte iaf hål vid knäna i ett par svarta jeans. Vågat håret i sådär
en timma har jag också gjoooooort

baby you you don't have to try to read my mind cause you know I wanna get it in

Kategori: Quotes&Gifs

what a beastjacket

Kategori: Wanties

GAAAAAAAAAAAAAAAAH

++++

Kategori: Wanties

faaaasen vad snygga!

Leggings

Kategori: Inspiration

leggingsssss

dööööööör

Kategori: Quotes&Gifs

@ Spanish class

Kategori: General


Lite gott till spanskan är aldrig fel och att kolla film på typ varje lektion kan ju vara det bästa i skolan ever!

Happy birthday to you

Kategori: General

Grattis till min bästa finaste och underbaraste brate, vän, nina, ninice, osvosv. Hoppas du får en
gryyyym dag för det äru värd! Love youuuuu

heyho

Kategori: Outfits

Dagens
Biljetter till Drake konserten fixadeeeee.

We should be body to body

Kategori: Music

Bjussaaaaaar två

Playing soccer with Chelsea & Stratford

Kategori: Inspiration

Thought I might need some sexiness around here

Kategori: Inspiration

Chelsea & FC Barcelona

Vem kan stoppa mig när jag ba rullar fram?

Kategori: Quotes&Gifs

Ångrar så sjukt hårt nu att jag åt såhär mycket. Satt och tjocka tacochips innan tacopajen, tänker typ, veeeem kan stoppa mig när jag ba rullar fram? Känns även konstigt att komma hem och ha tid att dra någonstans, laga mat och bara göra annat... NEJ FUUUUUUUCK hade ju matteläxa tills imorrn! Åh bra carmen... Bra där.

Fuck you solarium & dagens teknik

Kategori: Quotes&Gifs

Okay såhär är det. Skulle sola idag och vad gör solariepengarjäveln? Slukar alla mina 50kr (50kr är skit mycket för mig nu när jag är så himla fattig av mig) ser sen att just det solariet är ur funktion, (stod på en lapp på dörren, inte på den där maskinen man slänger pengar i) och den vägrade ge tillbaka mina 50kr!!!!! Tattarskit....
Gjorde även äckligaste tacopajen, tipsar er alla att inte stressa sönder och skynda när det gäller matlagning!

Subway

Kategori: General

Har ingenting att skriva om så återkommer när jag har något intressant hehe. Här får ni i allafall en bild från Subway igår!
- Ang den där appen jag fick en fråga om.... Tror den bara finns till android.
Den heter iaf Pixlr-o-matic

En fråga

Kategori: General

Fick en fråga om vart jag redigerade bilderna i inlägget nedan (Exclusive swag)
- Det är en app jag har i mobilen! :-)

EXCLUSIVE SWAG

Kategori: Quotes&Gifs

Tagen med mobilkamera i klassrummet och allt:p. Som min egna lilla systemkamera ibland ju. Näjz
Skuttar in i duschen nu och sen blir det Västerås med Linn&Vici. Vi ska kolla Spinners uppvisning och
bäst av allt; käka subway<33333.
Alla klickar länken, så jävla klockren hahaha! http://klockren.nu/
(Inget som kommer äta upp dig).

Nigguh style

Kategori: Myself

Soldiers never fall, they get shot down

Kategori: Outfits

Drar till skolan med den här outiften nu. Luciagrejs dirr på morgonen, näääjz.

I fall and I rise, with the fire still in my eyes

Kategori: Myself

I fall and I rise, with the fire still in my eyes
My scars and my stripes, you know I will survive
The strength that I find when I dig down deep inside
Got me still in this fight, and I’ll be the last person standing

+

Kategori: Inspiration

Victoria's secret

SOME DUDES MARRY DUDES. GET OVER IT

Kategori: Myself

Real G's wear tight ones:PPP

I've been there, done it, humped around

Kategori: General

Sitter här i min ensamhet medans jag försöker nå Victoria.... Okay nej det här går inte. Kan inte säga Victoria till vici, det låter bara fel:P. anyways så ska vi snart ta oss ut en sväng i kylan. Sen ska jag plugga. Inte börjat än om jag ska vara ärlig. Förstår heller inte varför jag fortfarande har mina jeans på mig? Aja. -Latero hoes&bros.

jävlaaaar

Kategori: General

Jävlaaaaaaaaaaar jag ba knäppte upp jeansen för jag skulle byta till adidas byxorna då magen ba flög ut hahahahahaahhahaahahah ohmy måste sluta äta så mycket:P hejdå

I want to write "I miss you" on a rock and throw it at your face so you'll know how much it hurts to miss you.

Kategori: Myself

Skola idag för er som inte visste att man har det på måndagar hihihihhiihihi. Är på cpstört humör. Vill bara gå runt och tönta sönder mig verkligen! Synd. Jag måste plugga. Frågan är nu hur man ska avsluta det här inlägget. Kan ju inte ba skriva "Hejdå" mitt i allt? hahahah... Uh -Later.

Welcum 2 my blaaaaaag

Kategori: Quotes&Gifs

Så jävla underbart

Kategori: Music

Sparks cheerleading miniorer - Juluppvisning 2011

Kategori: General

Ber om ursäkt för så dåliga bilder... Men mobilkamera är ingen systemkamera direkt. Hehe!

I always ask myself what the hell we're dying for

Kategori: Myself

Of course this whole thing between you and me was about another girl.
Klockan är exakt 12.00 nu och jag orkar verkligen inte ta mig upp. En tanke om
att jag inte har någonting att plugga på, så vitt jag vet glädjer mig som faaaaan.

I can see that we're not happy here

Kategori: Quotes&Gifs

I feel weak, we've been here before
Cause I feel we keep going back and forth
Maybe it's over, maybe we're through
But I honestly can say
I still love you

Maybe we reached the mountain peak
And there's no more left to climb
And maybe we lost the magic peace
And we're both too blind to find
Let's start over
Let's give love their wings
Let's start over
Stop fighting about the same old thing
Let's start over, we can't let our good love die
Maybe we can, start all over?

I'm talkin 'bout the, good girl gone bad

Kategori: General

Ph: Klassresan till Göteborg.
Solade för första gången idag i solarium! Kan ju ärligt talat säga att jag hade världens jävla panik i 8 hela minuter och typ DOG. Är ju så himla khlaustrofobisk av mig så det är ju stört. Men jag klara det! Hehe. Mitt hjärta dunka typ sönder men jag lever nu iaf:p.

I hate to see the whole world cry

Kategori: Myself

OBEY

Kategori: Wanties

Ph: weheartit
Så jävla balla!!! MÅSTE ha en röd, helsvart eller vit helt enkelt.

nobodycaressostopwhining

Kategori: Inspiration

"I'll be okay." Is that what you want me to say?

Kategori: Music

1,2,3,4 goa låtar carmen bjussar för kvällen.

I DON'T THINK YOU CAN KEEP UP

Kategori: Quotes&Gifs

Typ såhär känner man sig bra mycket nuuu.
Fixade G i sista, och då menar jag bokstavligen sista minuten i bild. IG i syslöjd för denna termin tror jag nog det kommer bli. The rest is the best worst. Blir wordfeud hela kvällen dårååå livet ba rullar nu. Förstå ironiiiin osv. Grym musik och wordfeud + fejzbok blir bra.
ADDA WORDFEUD: fancyswag

WORTHLESS

Kategori: General

Random bild, har inget annat shit
Ville bara säga tack till mina underbara klassvänner som funnits
där för mig idag osv. Så jävla bra ni är alltså! Puss på alla fina
och hoppas ni får en trevlig fredag. Själv kommer jag bara sitta
här resten av kvällen. Finns ingenting annat att göra...

NÄR DE GAV MIG HAT JAG BA PUSHA

Kategori: Quotes&Gifs


Mannen jag slösar ingen tid, på deras bullshit
Och när det kändes som om allt gick i motvind,
Jag lärde mig flyga drake.

SOME NICE SHIT

Kategori: Inspiration

HEYHO

Kategori: General

Bjussar osv medan jag drar mig som en zombie till skolan! -Latero.

Förjävla snygg är du

Kategori: Myself

We always want those things we can't have.

People say, "Everything happens for a reason" So when I punch you in your face, I'll remember I had a reason.

Kategori: Myself

Bög IG i spanska hörförståelse igen dårååå, hörselproblem, IG på biologiprovet (är väldigt troligt) och förmodligen samma med syslöjd. Jorå livet rullar:)!

Terrible but not rippable, invincible, I hung invisible

Kategori: General

Spanska nuråååå. Går väl som det gör:PpPPp.
Iaf så misstänker mina lärare att jag har en hörselskada eller någon vaxpropp, pga att jag hör dåligt som fan. (Därför jag även alltid säger "Va?" 466543 gånger om.) Och för att jag alltid sumpar mina hörförståelse test men aldrig andra prov&tester..

Fanny Lyckman playing with led

Kategori: Inspiration

You have cat to be kitten me right meow

Kategori: Outfits

Swagger for today
ALLA RÄTT PÅ ENGELSKA HÖRFÖRSTÅELSEN<33333333333333
I'm back on track bitches (typ).

The poor stay poor, the rich get richer, it's just so disproportionate

Kategori: Myself

"When my world was crashing all around me, all my hope was gone.
I was drowning in darkness, barely hanging on. Out of all the shadow's
you appeared and helped me breath again, so when it all goes black
I won't start to fall. Cause I can find you in the shadows."

Sometimes life seems so unfortunate that's why I don't give a shit

Kategori: General

Bengt a'la Madeleine Larsson!
Sjukt stressigt och mycket nu med skolan så
hinner inte blogga så mycket idag. Puss på er alla fina!

+

Kategori: Music

För skön för att vara sann.
Eminem - Drowning into darkness
(annan version)

Hejhejhejhejhej

Kategori: Outfits

Dagens swagger
Känner mig alldeles för sliten och skoltrött. Vill ha lov nu orkar verkligen inte skolan nå meeer. Fuck snö också:P

"They look ordinary, they lace up just the same, but it's not the boots that matter, it's the soldier in the boots that means the world to me"

Kategori: Inspiration

Sitter och bokstavligen störtbölar (Gör alltid det när det gäller soldater som kommer hem).
God bless them all.

QUE PASA FELLA?

Kategori: Outfits

Hör utifrån att grannen står och snackar om potatisgratäng för er som vill anteckna osv, själv vill jag ha mat. Är bara inte så värst hungrig, än. Tre prov + 2 uppsatser den här veckan, love life<3. Matteprov på måndag också. How ruuuuude

My kossisar @ biologin

Kategori: General

Första och andra koss försöket, vilken vann?

KENDAL JENNER

Kategori: Inspiration

Orka va så snygg osv

Make this dream the best i've ever known

Kategori: Myself

Har ingenting att skriva om, drar iaf snart till skolan. (Det är -1° ute!!!! kommer dö)

WIZ KHALIFA

Kategori: Quotes&Gifs

.

Kategori: Quotes&Gifs


Here's a little story I gotta tell, about this boy I knew so well...
Back in the day was cool and all, I fell in love, I fell in love
Thought he was the one for me, other boys I could not see
And look what happened to our love I'm like "How could it be?"
It should've been me and you, it could've been you and me,
But boy you broke my heart and now I'm standing here
Now all I've got are these photographs

You don't have to be afraid to dream a little bigger, darling

Kategori: Myself

Life is a fucking wheel

Kategori: Myself

@ school. Har inte något speciellt att skriva. Drar till gymmet efter skolan. Funderar på om jag ska ta mig en solning för första gången i ett solarium... Aldrig känt att det är så nödvändigt + att jag är sjukt khlaustrofobisk av mig... Får se hur det blir hehe. Nu börjar biologin. Puss!

FOOOOOOOD

Kategori: General

Typ såhär har jag sett ut i stortsett hela jäkla helgen. Fredag - Söndag har jag ätit så sjukt mycket
godis, mat, ostbågar osv. Fyfaaaan haha. Ska träna bort allting hela veckan med start tomorrow!
Det är som om jag har haft min egna thanksgiving fast en hel helg.... hah

EVERY SECOND IS A HIGHLIGHT

Kategori: Quotes&Gifs

I DON'T GIVE A DAMN ABOUT WHAT SOMEBODY TOLD YOU

Kategori: General

Har vart hos den här sötnosen ett tag! Trevligt trevligt:-) Har precis duschat och nu dunkar jag musik och dansar loss som vanligt hehe. Puss!

If you don't love me, why do you raise my hopes?

Kategori: Quotes&Gifs

star @my crib.
Vakna typ halv tio? Drygt. Idag blir det råplugg. Sen hoppas jag på att någon söt människa kan ta en promenad med mig idag. Det skulle vara härligt faktiskt:P.

BITCH PLEASE YOU'RE THE ONE WHO MESSED IT UP ALL BY YOURSELF

Kategori: General


Ph: Donken leverar by Karlsson!
Blir så lack osv på att alla ska förstöra hela tiden osvosv aesdhfjgfdgsfad. Köping är bra ruttet:).
Har haft en kickass härlig lördag med mina käraste&finaste Ivana & Nina. Älskar eeeer! nu vill jag
bara få sova... Orkar inte med alla dessa problem hela tiden, svartsjuka och att alla bryr sig så himla
mycket om vad andra tycker, tänker&tror osvosvosvosvosvosv. GODNATT

BACK TO THE 90'S

Kategori: Outfits

We like the old fashion way.
Fick med mig en ny jacka och en ny tröja hem, tack till finaste Emmeline som hängde med mig! (Tröjan och jackan på sista bilden blev mina inköp).

OPEN UP YOUR MIND AND SEE LIKE ME

Kategori: Quotes&Gifs

Godmorgon alla underbara&fina! Klockan är 10.47 och fick tvångsdra mig upp ur sängen. Ska fixa mig nu, sen ner på stan med Emmeline och kolla runt lite. Sen kommer Ivana till mig oså blir det lunchlagning på hög nivå!!

Ville bara säga till er som inte kan se de...

Kategori: General

Ville bara säga till er som inte kan se den nya designen, tryck på f5/uppdatera sidan:-)

EVERYBODY NEEDS INSPIRATION

Kategori: General

Snabbtagna bilder osv. Bråttooooom hehe
Hos bästa right now, men nu ska vi dra till Köpings tråkigaste ställe, McDonald's.... -Latero

HATERS GONNA HATE

Kategori: Quotes&Gifs

STÅ UPP FÖR DIG SJÄLV
Blir så trött på att alla hela tiden ska leva för att behaga och göra andra nöjda. Får så ofta höra "Tänk vad de andra kommer säga, tänka eller tro." Vem fan bryr sig om dem andra? Ärligt, komigen nu. Vi lever för oss själva inte för att göra andra nöjda över vad och vilka vi är. Lev för dig själv, stå upp för dig själv. Sluta vara så rädd för vad andra kommer säga eller tro. Låt dem tro vad du vill! Så länge DU vet att det är OK och tycker om det du gör, gör det! Vill du ha en speciell klädsel, klä på dig den. You're not the one who's overdressed, it's the other ones that's underdressed.

BABY I HEAR MELODIES WHEN YOUR HEART BEATS

Kategori: Quotes&Gifs

Dötrött kan man beskriva mig. Ännu går jag dock på mina ben som en zombie i skolan. Lyssnar på julmusik och sitter vid datorn på bildlektionen vilket jag inte borde göra, men nu gör jag det! Hoppas ni tycker om den nya designen, jag blev faktiskt jätte nöjd :-). Skillssss

HELLO DECEMBER

Kategori: Quotes&Gifs

Jul på bloggen, wihooo

DIN BLICK FICK MIG ATT FÄLLA TÅRAR

Kategori: Inspiration

Drog till gymmet direkt efter skolan igen. Är dötrött nu och ska snart ta mig en dusch, inte lukta usch:p.
Dösugen på godis men har ingenting hemma. Hemköp/Ica är för långt bort hehe.

LET IT GO YOU'VE GOTTA LET IT GO

Kategori: Quotes&Gifs


"Jag ser vad du ser, jag vet att du faller ner
Jag ser att du lider med tanken på att orka mer
För varje steg du tar, vet du vart det leder
Tills du söker vägen ut men vägen den låser dig in
Som en vattendroppe vill du inte sjunka ner
När dina vänner stack, det är nu du börjar inse
Du gav luft alltför ofta, du gav det dom ville ha
Du fanns alltid där men ingen fråga om du mådde bra
Börja roa dig, de första min mamma sa
En sak ska du veta, det kommer tillbaks en vacker dag
Börja finn din lycka, dom äkta du aldrig haft
Det är inte alltid som sagt, ensam är inte stark
Ta den rätta vägen, luta dig inte mot fel
Du kan hanteras som en tärning på onda spel
Lev ditt liv min vän, du har många drömmar att nå
Och den som sneglar, ta en annan väg och låt det gå."

"Whenever, wherever We're meant to be together I'll be there and you'll be near And that's the deal my dear"

Kategori: Music

Ohmygoooooooooooood vad gammal!!!!!! Vår lärare satte nyss på den helt random på spanskan. tjilllll

This is just a journey, drop your worries.

Kategori: Music

Go låt

ERTYJGHFDSFHJHFGDSA

Kategori: General

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH FUCK OFF SUG KUK

DECEMBER 1ST 2011

Kategori: Outfits

Första december nurå. Jag kör på med ett par jeans idag, linne & en tröja. Very casual!

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU

Kategori: Music

bjussar ny video osvosv.
Ber om ursäkt för låg uppdatering men det är
bara så mycket med träningar och skolan just nu!